Inför ditt besök

Bokning
Bokning av behandling sker genom Onlinebokningen eller via telefon. Läs noga igenom informationen om behandlingarna så du vet att du bokat en behandling som passar dig. Detta är både för din och vår skull då vi annars riskerar att inte hinna utföra den önskade behandlingen. Är du osäker på vilken behandling som passar dig, ring oss gärna.

Att boka genom vår Onlinebokning går snabbt och smidigt och du kan boka din tid när som helst på dygnet. Se gärna över mailadress och telefonnummer i din bokningsprofil så att vi enkelt kan nå dig med bekräftelse och påminnelse om din tid.

Hårlängder
Ibland kan det vara svårt att veta vilken behandling du ska boka. Har jag axellångt hår eller är det kanske långt? Vi har tagit fram en bild på hur vi räknar hårets längd, för att det ska bli lättare för oss som frisörer och er kunder.
Skulle det mot förmodan vara felbokat så gör vi vårat yttersta för att hinna med så mycket som möjligt, men tyvärr kan det också vara så att vi får korta ner på något moment.

Längden på bilderna nedan är maxlängd för att boka denna behandling.

Förhinder
Får du förhinder så måste tiden avbokas senast 24 timmar innan din bokade behandling. Avbokning sker via telefon eller Onlinebokningen. Vid sen avbokning eller uteblivet besök debiteras 50 % av behandlingens pris.

Barnklippning
Se till att ni innan besöket har rett ut alla tovor, så vår tid kan fokuseras på klippningen. Vet du med dig att ditt barn har mycket hår, tjockt hår eller tar längre tid boka då en längre behandling.

Uppsättning
Om du har bokat tid för uppsättning eller styling så rekommenderar vi att du bär kläder som du kan ta av utan att behöva dra dem över huvudet. På så sätt riskerar du inte att håret förstörs vid ett eventuellt ombyte.